Poolas surid kodutud inimesed, kui nende peal katsetati linnugripivaktsiini?

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

13. juuni 2024 kell 18:19



Pilt: Pixabay /

Pilt: Pixabay / Kalahari + GDJ

Kolmele Poola arstile ja kuuele meditsiiniõele esitatakse kriminaalsüüdistus pärast seda, kui mitu kodutut inimest suri pärast H5N1 linnugripi viiruse vaktsiini uuringuid.

 

Grudziadzi linna meditsiinitöötajaid uuritakse eelmisel aastal kuni 350 kodutu ja vaese inimesega läbi viidud meditsiiniliste uuringute tõttu, mis hõlmasid prokuröride sõnul väga nakkava viiruse vastu kasutatud tunnustamata vaktsiini. Iroonia on aga selles, et linnugripi viirust pole olemas, nagu pole olemas ka teisi viiruseid, sh ka mitte koroonaviirust, vaid kogu asi on meditsiinitürannia pettus.

 

Milleks vaja teha vaktsiini, kui pole haigust?

Kas sa tead kedagi, kes on haigestunud linnugrippi? Euroopa Liit ostab ja tarnib testimata INIMESE linnugripi vaktsiine haiguse (H5N8) vastu, mida pole olemas.

 “EL allkirjastab teisipäeval lepingu, millega kindlustatakse üle 40 miljoni doosi ennetava linnugripi vaktsiini saatmine 15 riigile, kusjuures esimesed saadetised lähevad Soome, teatasid EL-i ametnikud. Tehing tagab kuni 665 000 doosi vaktsiinitootjalt CSL Seqirus ja sisaldab võimalust veel 40 miljoni vaktsiini jaoks maksimaalselt neljaks aastaks, vahendab Reuters.

 

Ravimit testiti inimeste peal

Poola ametivõimud väidavad, et väidetavad ohvrid said 1–2 naela, et neid testida tavapärase gripivaktsiiniga, kuid uurijate sõnul oli see tegelikult linnugripivastane ravim.

Grudziadzi kodutute keskuse direktor Mieczyslaw Waclawski ütles Poola ajalehele, et eelmisel aastal suri tema keskusest 21 inimest, mis on tunduvalt suurem arv kui keskmine umbes kaheksa inimest.

Kuigi ametivõimud peavad veel tõestama otsest seost surmajuhtumite ja meditsiinitöötajate tegevuse vahel, on Poola tervishoiuminister Ewa Kopacz öelnud, et kaasatud arstid ja õed ei tohiks oma elukutse juurde tagasi pöörduda.

“Kõigi arstide huvides on, et selle eest vastutajad saaksid karistatud,” lisas minister. Samuti uuritakse võimalust, et meditsiinitöötajad võisid petta ka katseid tellinud ravimifirmasid.

Kahtlusalused ütlesid, et kõik asjaosalised teadsid, et katsetati H5N1-vastast ravimit ja osalesid vabatahtlikult.

Uudised uurimisest on järjekordne löök Poola riikliku tervishoiuteenistuse mainele. 2002. aastal tunnistati mitmed kiirabimeedikud süüdi matusefirmade tellimuste eest.

Tuleks teada, et vaktsiinid võivad olla ohtlikud. Pidage meeles, et ka Eestis kutsutakse inimesi vaktsiinikatsetes osalema. Pärast koroonapettust ei peaks mitte ükski mõistuse juures olev inimene enam meditsiinimaffiat uskuma. Kui “nad” ütlevad, et kuskil on valla pääsenud uus viirus või pandeemia, siis ärge kergekäeliselt usaldage ametlikku süsteemi.

 

Allikad: telegraph.co.uk, merylnass.substack.com, reuters.com

 

Tõlkis Hando Tõnumaa

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt