David Icke: Putin mängib lihtsalt halva ja NATO hea politseiniku rolli

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

3. juuli 2024 kell 9:33



Foto: ekraanikuva

Inglismaalt pärit uurija ja kirjanik David Icke rääkis möödunud nädala veebisaates “DotConnector”, et NATO tegi endast kõik, et Venemaa Ukrainasse sisse tungiks. “Kui te ei taha Venemaaga vastanduda, siis ärge suruge NATO vägesid Venemaa piirile aina lähemale. Ja ärge siis hakake ütlema, et me ühendame Ukraina NATO-sse, meie sõjalisse liitu, või kaasame Ukraina Euroopa Liitu, sest ilmselgelt venelastele see ei meeldi. Aga võime minna ka teisele tasemele, mis ütleb, et tegelikult mängivad Ida ja Lääs kokku. Viis, kuidas Putin tegutses ja reageeris, oli täpselt see, mida NATO inimesed tahtsid,” leidis Icke. “Putin mängib lihtsalt oma halva politseiniku, NATO hea politseiniku rolli.”

“Kui sa tahad muuta maailmaühiskonna olemust, siis sa tahad maailmasõda, sest maailm ei ole enam kunagi endine. Ma olen 1990. aastatest saadik rääkinud, et plaan oli kolmas maailmasõda Ida ja Lääne vahel, kus ühel pool on Hiina, Venemaa ja teised riigid, nagu Iraan ning teisel pool on NATO,” ütles ta.

“Äsja kohtusid NATO riikide juhid Poolas, et viia lõpule sõjalise liidu tugevdamise plaanid. Esimest korda pärast külma sõda roteeruvad rahvusvahelised väed pidevalt läbi nelja Ida-Euroopa riigi. Venemaa on nimetanud seda kogunemist provokatsiooniks. Kas see on provokatsioon,” küsis Icke.

 

Icke kommenteeris ka briti poliitiku Nigel Farage’i hiljutist Putini-teemalist sõnavõttu, mida kajastas The Telegraph:

Tõusin 2014. aastal Euroopa Parlamendis püsti ja ütlesin, tsiteerin: “Ukrainas tuleb sõda”.

 Miks ma seda ütlesin? Mulle oli ilmselge, et NATO ja Euroopa Liidu idasuunaline laienemine andis sellele mehele vene rahvale põhjuse öelda: “nad tulevad jälle meie juurde” ja sõtta.

Kommenteerides, kas tema retoorikas kajas Venemaa presidendi oma, ütles Farage: “Aga oodake, me provotseerisime selle sõja. See on – tead, loomulikult on see tema süü, ta on kasutanud seda, mida me oleme teinud, ettekäändena.

Küsimusele, kas ta ütles, et lääs “provotseeris sissetungi Ukrainasse”, vastas Farage: “Jah.”

Ta lisas: “Muide, ma olen ainus inimene Briti poliitikas, kes ennustas, mis juhtuma hakkab, ja loomulikult ütlesid kõik, et ma olen paaria, et julgesin seda soovitada.

“George Robertson, endine leiboristide kabinetiminister, kellest sai NATO peasekretär, on viimase paari nädala jooksul öelnud, et sõda on EL-i laienemise otsene tagajärg.”

 

David Icke:

Peate vaid vaatama NATO laienemise kaarte: kust see algas, kus see praegu on, et näha, kuidas see Venemaa piirile aina lähemale ja lähemale jõuab. Ja loomulikult nimetavad inimesed seda idealistlikuks välimuseks. Aga kui idee on ülemaailmne rahu, siis miks ei kutsuta Venemaad sellest osa saama?

Sa muudkui lööd kellelegi näkku ja lõpuks hakkab ta kätte maksma. Ja see, et rahu ei mainita kunagi, sobitub ideaalselt kokku sellega, mis tulemust nad tahavad – ja see on konflikt.

Palun oota...

Tegemist on tasulise artikliga, edasi lugemiseks palun logi sisse või hakka liikmeks.

    Telegram.ee tavaliige Telegram.ee kuldliige
Ava galerii

10.88€
1 kuu

(130.56€ 1 aasta)

50€
6 kuud

(8.33€ 1 kuu)

188€
1 aasta

(68€ aasta / 5.66€ kuu +*) Võimalik tasuda kolmes osas
Telegrami 1g kuldplaat
* väärtus 120€, limiteeritud kogus!
Kõik artiklid
Kõikide artiklite kuulamisvõimalus
Kõik videod
Kõik koolitused
Kõik podcastid
Telegram Mastermindid veebis
Kohtumised Telegram.ee toimetusega näost näkku
-10% allahindlus Telegram.ee veebipoes (ka kuldplaadilt)
 TelliTelliTelli


Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt