Presidendi(kandidaadi)d on käpiknukud, 2. osa: Donald Trump

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

6. august 2024 kell 21:20



Foto: X

Vandenõukultuuris on levinud tsitaat “Millal iganes rahvas vajab sangarit, me varustame teda” ning Donald Trumpi näol on kahtlemata tegemist tegelasega, keda väga suur osa rahvast peab sangariks. Skeptikud aga mitte. Telegram avaldas esimese põhjaliku analüüsi Donald Trumpi pettusest juba 2017. aastal. Täna, seitse aastat hiljem, näeme Donald Trumpi luukerede kapis n-ö hõbekandikul serveeritud lisa-asitõendeid sellest, et tegemist on parimal juhul ullikese ja käpiknukuga, kes lõpuks edendab täpselt samasugust agendat nagu tema väidetav vastane sinisest parteist. Loe artiklit presidendi(kandidaadi)d on käpiknukud, 1. osa: Joe Biden siit.

 

Kaks kõige ohtlikumat asja poliitikas on:

  1. kangelase kummardamine,
  2. demoraliseerimine.

 

Praegu oleme tunnistajaks mõlemale nähtusele korraga: Trumpi kui kangelase kummardamist ja Joe Bideni nõrkuse demoraliseerimist.

 

On äärmiselt kummaline vaadata, kuidas väga paljud nendest inimestest, kes enam ei usalda peavoolumeediat, ei suuda aduda, et enamik alternatiivmeediast on muutunud parempoolseks peavoolumeediaks. Aga kui parempoolne peavoolumeedia ei suuda hoolikalt ja ilma emotsioonide ning eelarvamusteta uurida oma sangareid, siis on nad lõppude lõpuks samasugused nagu n-ö liberaalne peavoolumeedia.

“Kui valimised midagi muudaks, oleks need ammu ära keelatud” on üks teine äärmiselt tuntud vandenõukultuuri mõttekäik, aga sellegipoolest usub pea pool elanikkonnast, et kui Trump pääseks võimule, saaksime oma mured ja probleemid lahendatud. Täpselt sama usub ühe oma lemmikerakonna kohta ka väga suur hulk eestlasi.

Aga vabandage väga, kas Trump USA-s ja see kodumaine konservatiivne erakond Eestis juba ei olnud vahepeal võimul? Miks nad siis meie muresid ja probleeme ära ei lahendanud? Millega nad üldse tegelesid, kui nad võimul olid? Vastus: Nii nagu Donald Trump USA-s, nii aitasid ka EKRE “maailmapäästjad” oma rahvale pähe määrida koroonapettust ehk ajaloo suurimat inimsusevastast kuritegu.

Nii nagu polnud kunagi Eestis koroonapandeemiat, polnud seda ka USA-s, kuid nii nagu võimul olnud konservatiivid Eestis, surusid ka USA-s võimul olnud konservatiivid oma rahvale peale koroonapettust ja survestasid osalema eluohtlikes ja põhiseadusega vastuolus olnud inimkatsetes vaktsiinide näol. Donald Trump isegi teatas, et plaanib kasutada sõjaväe abi ameeriklaste vaktsineerimiseks. Keset südasuve, 2020. aasta juunis, teatas Trump, et “maskikandmine on patriootlik”.

Allikas:

Siin humoorikas videos räägib Trump, et vaktsiinid on meie aja parim leiutis ning nende tõhusus on üle 95%:

 

Ja palun ärge tulge rääkima, et “siis me veel ei teadnud, kui ohtlik või mitte-ohtlik see viirus on”. Nii Eestis kui ka USA-s lükati konservatiividest “maailmapäästjate” juhtimisel käima ajaloo suurim tsensuurikampaania, samal ajal kui sõltumatu alternatiivmeedia teatas esimesest päevast alates, et “koroona on pettus” ja “pandeemia lõppeb siis, kui lõpetatakse testimine”.

Üks kodumaine alternatiivmeedia portaal üritas keset väidetavat “ajaloo suurimat laustaudi” isegi valitsuse pressikonverentsile pääseda, et konservatiividelt selliste väidete kohta asitõendeid küsida. Samal ajal tsenseeriti USA riigivõimu juhtimisel toonast Twitterit. See tähendab, et konservatiividest maailmapäästjad otsustasid (enese)tsensuuri kasuks.

Aga Trump on süsteemi vastane ja sellepärast üritas süvariik teda tappa…

Tundub kummaline, et selles olukorras, kus Trump oli sõna otseses mõttes istuv sihtmärk ja sündmusel ilmselgelt lastakse juhtuda, siis kuidas on võimalik, et tulistaja ei taba teda. See on ilmselge, et Trumpi tulistamine oli teater, sest salateenistus lasi sündmusel juhtuda. Siis saab mõelda, et näe, süvariik tahtis Trumpist lahti saada. Aga kui see oleks

Palun oota...

Tegemist on tasulise artikliga, edasi lugemiseks palun logi sisse või hakka liikmeks.

    Telegram.ee tavaliige Telegram.ee kuldliige
Ava galerii

10.88€
1 kuu

(130.56€ 1 aasta)

50€
6 kuud

(8.33€ 1 kuu)

188€
1 aasta

(68€ aasta / 5.66€ kuu +*) Võimalik tasuda kolmes osas
Telegrami 1g kuldplaat
* väärtus 120€, limiteeritud kogus!
Kõik artiklid
Kõikide artiklite kuulamisvõimalus
Kõik videod
Kõik koolitused
Kõik podcastid
Telegram Mastermindid veebis
Kohtumised Telegram.ee toimetusega näost näkku
-10% allahindlus Telegram.ee veebipoes (ka kuldplaadilt)
 TelliTelliTelli


Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt