Kas NATO väed on siin selleks, et hakata eestlasi sundvaktsineerima?

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

7. august 2024 kell 15:57



Illustratsioon: thegoldreport.com

Telegram on viimased kaks aastat hoiatanud, et koroonapettus ei ole läbi ning tagaplaanil käib tervisediktatuuri mehhanism täiskäigul edasi. Alles sel nädalal teatasime, et Uus-Meremaal tehakse kodanike kinnipidamine, isoleerimine ja sundvaktsineerimine seaduslikuks ning et viis riiki testivad Euroopa vaktsineerimiskaarte, mis plaanitakse kõikjal rakendada juba aastal 2026. USA rahvatervise funktsionäär dr Peter Hotez kutsus eelmisel kuul üles kasutama vaktsiinidest keelduvate inimeste vastu sõjalist jõudu. Me näeme, et Venemaa-Ukraina proksisõda ei ole konflikt, mida keegi üritataks lahendada, vaid seda “sõda” hoitakse kõikide osapoolte ühisel jõul kunstlikult elus. Septembris toimub New Yorgis järjekordne ÜRO tippkohtumine, kus tõenäoliselt kirjutavad valimata rahvamitteesindajad alla järjekordsele One World Governmenti tegevuskavale. Arvestades kõiki eelpool väljatoodud arenguid, tekib küsimus, miks on NATO väed päriselt siin?

 

Dr Peter Hotez oli üks COVID-19 plandeemia võtmetegelasi, olles olnud “meditsiiniekspert”, kellele meediaväljaanded sageli viitavad, et edendada pandeemianarratiive, nagu maskid, sulgemised ja vaktsineerimine. Ta on ka pediaatria ning molekulaarviroloogia ja mikrobioloogia professor Baylori meditsiinikolledžis ning Texase lastehaigla vaktsiini väljatöötamise keskuse direktor. Teda on tunnustatud Baylor College of Medicine’ile (BCM) kuuluva COVID-19 rekombinantse valgu-vaktsiinitehnoloogia kaasleiutamise eest.

 

“Me peame kasutusele võtma sisejulgeoleku”

Maailma Terviseorganisatsiooni dr Tedros on teatanud uuest projektist, mille eesmärk on kiirendada mRNA vaktsiinide väljatöötamist ja levitamist väidetavalt ähvardava, kuid reaalsuses olematu linnugripi pandeemia jaoks.

Eliiti raputab aga vaktsiinide skeptitsismi laine, mis on pärast koroonapettuse katastroofilist Covidi mRNA vaktsiini kasutuselevõttu levinud üle USA ja kogu maailma.

Kuna üha rohkem inimesi keeldub vaktsiinidest, töötab eliit uute ja autoritaarsete viiside kallal, et sundida hulk uusi süstitavaid aineid meie kehasse ilma meie nõusolekuta.

Silmapaistev Bill Gatesi rahastatud arst Dr Peter Hotez on kutsunud üles kaasama politseijõude ja sõjaväge, et tegeleda sellega, mida farmaatsiaeliit praegu nimetab “vaktsiinivastaseks agressiooniks”.

Dr Peter Hotezi, kes on Bill Gatesi ja Tedrose lähedane kaaslane, sõnul pingutavad nad nüüd selle nimel, et NATO kaasataks järgmise mRNA vaktsiini militariseerimisele üle maailma.

Juulis 2024 kutsuti Hotez esinema Colombia Pediaatrite Seltsis Cartagenas. Ühes intervjuus kutsus ta föderaalset õiguskaitseorganit ja NATO-t üles lahendama vaktsiinikõhklusi.

“Ma olen Bideni administratsioonile öelnud: “Tervisesektor ei saa seda üksi lah

Palun oota...

Tegemist on tasulise artikliga, edasi lugemiseks palun logi sisse või hakka liikmeks.

    Telegram.ee tavaliige Telegram.ee kuldliige
Ava galerii

10.88€
1 kuu

(130.56€ 1 aasta)

50€
6 kuud

(8.33€ 1 kuu)

188€
1 aasta

(68€ aasta / 5.66€ kuu +*) Võimalik tasuda kolmes osas
Telegrami 1g kuldplaat
* väärtus 120€, limiteeritud kogus!
Kõik artiklid
Kõikide artiklite kuulamisvõimalus
Kõik videod
Kõik koolitused
Kõik podcastid
Telegram Mastermindid veebis
Kohtumised Telegram.ee toimetusega näost näkku
-10% allahindlus Telegram.ee veebipoes (ka kuldplaadilt)
 TelliTelliTelli


Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt