EL-i rahastatud drag-aktivismi noortelaagrite kohta on algatatud petitsioon

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

13. august 2024 kell 10:30



Foto: citizengo.org

Märkus: Toetame iga inimese isiklikku vabadust ja täiskasvanud inimeste omavahelist seksuaalset valikuvabadust, kuid taunime seksuaal- ja LGBT+ propagandat lastele, samamoodi nagu seda teeb Gays Against Goomers, mis on geidest, lesbidest ja teistest kogukonna liikmetest koosnev organisatsioon, mis seisab laste seksualiseerimise ja muul viisil ärakasutamise (nt indoktrineerimise ja medikaliseerimise) vastu “LGBTQIA+” varjus.

 

Originaalversioonis on DragTivism mõeldud pisut vanematele: “DragTivism on koht, kus 16–20-aastased trans- ja queer-noored saavad navigeerida ja õppida tundma Dragi kunsti, ajalugu ja jõudu. Keskendume tahtlikele, põlvkondadevahelistele ja radikaalsetele drag-kunsti vormidele, mis on enesejõustamise ja mentorluse vahendid.” EL-i versioonis aga juba alates 14-aastastele.

Aga kust läheb piir ennast leidvate noorte jõustamise ja nende potentsiaalse ärakasutamise vahel?

CitizenGO.org lehel tänaseks üle 10 000 allkirja kogunud petitsioonis seisab muuhulgas:

***

Septembris toimub Erasmus+ töötuba nimega “Dragtivism”, mis on suunatud 14–17-aastastele noortele.

See on 10-päevane laager, kus noori osalejaid õpetatakse riietuma dragi, “uurima oma alter ego”, “õppima veidra ajaloo ja soolise identiteedi kohta” ja mis kõige tähtsam, olema “LGBT-aktivistid”. Programmi lõpus viiakse lapsed geibaari või sarnasesse kohta, kus nad esitavad drag queeniks olemise kohta õpitut.

Programm on kui ajupesu töötuba, mida EL rahastab koostöös radikaalsete LGBT-rühmadega. Sellise seksualiseerimisega kokkupuutumine muudab nad kiskjate jaoks haavatavateks sihtmärkideks.

Selle aasta alguses toimunud laagri lõpuetendusel nägi napis riietuses 16-aastane poiss geibaari laval seksualiseeritud moel drag-tantsu. Temaga liitus noor tüdruk, kes kandis ainult aluspesu ja nibude peal teipi.

Nende alaealiste seksualiseeritud esinemise videod ja pildid postitati veebi.

See on räige kuritarvitamine!

Pärast kursuse läbimist julgustatakse osalejaid oma kodumaal sõnumit levitama.

 

See pole mitte ainult ajupesu ja seksualiseerimine, vaid see on ka räige peibutamine!

Kes selle eest maksab? Kõik maksumaksvad Euroopa kodanikud. EL on kulutanud ainuüksi projektile Dragtivism 35 730 eurot ja teistele LGBT Erasmus+ projektidele ligi 2,5 miljonit eurot.

Selline indoktrineerimine ja kuritarvitamine ei saa jääda märkamatuks.

Peame lõpetama oma noorte radikaliseerumise ja seksualiseerimise.

Liikmesriikide ja parlamendiliikmete piisava surve tõttu peab komisjon teemale tähelepanu pöörama.

Petitsioonile saad oma allkirja anda siin: https://cgo.ac/sctGoA1g

 

Meie jaoks on üsna selge, et iga inimene sünnib siia maailma just sellisena nagu ta on ja ükski laager ei saa seda fundamentaalselt muuta. Samuti on oluline, et sarnaselt mõtlevad noored (eriti vähemused) saaksid koos aega veeta ja üksteist jõustada. Kuid kas alaealisi tuleks alasti võtma utsitada, nende pilte internetti üles riputada ja neid seeläbi haavatavaks teha ning seda kõike läbi haridusprogrammi töötoa?

 

Allikad: Euroopa Parlament, standard.sk

 

Toimetas Hando Tõnumaa

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt