Ahvirõugete plandeemia õppestsenaarium aastast 2021: kuidas käivitada globaalne hädaolukord

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

19. august 2024 kell 15:49



Foto: ekraanikuva / substack.com

15. augustil 2024 kuulutas WHO välja ahvirõugete rahvusvahelise hädaolukorra. Ahvirõugete simulatsiooniharjutuse dokument 2021. aastast sarnaneb vägagi Covid-plandeemiaga. Huvitav on, et 2021. aasta novembris avaldatud ahvirõugete simulatsiooniharjutus nägi ette sarnast olukorda ja avaldas stsenaariumi, mis käivitati ka Covid-19 plandeemia ajal. 

 

Ahvirõugete plandeemia kulgu kirjeldav dokument paljastab, kuidas tervise hädaolukorra kaudu luuakse rahvusvaheline olukord, mis võimaldab riiklikul ja globaalsel tasandil käivitada äärmuslikke rahvastikukontrolli meetmeid. Allolevas dokumendis toodud sammud mängivad läbi sellesama süžee, mis Covid-19 plandeemia ettekäändel laastas majandust ja tekitas sellise hirmuõhkkonna, et kaks kolmandikku maailmast nõustus Covid-19  bioloogilise massihävitusrelva süstimisega ilma teadliku nõusolekuta.

Vaata ka: Truth, Science and Spirit ep. 30

 

2030. aastaks 500 vaktsiini inimese kohta

Artiklist saate tutvuda stsenaariumiga, mille eesmärk on hirmutada inimesi aktsepteerima kahtlast nanotehnoloogiat sisaldavaid “ohutuid ja tõhusaid vaktsiine”, mille eesmärk on lõpuks täita ÜRO kvoodi, et hankida 2030. aastaks 500 vaktsiini inimese kohta ning taas tuuakse mängu PCR-testid.

Vaata ka: open.substack.com

Dokument näitab, kuidas 2021. aasta märtsis tegi tuumaohtude algatus (NTI) koostööd Müncheni julgeolekukonverentsiga (MSC), et viia läbi harjutus suure tagajärjega bioloogiliste ohtude vähendamiseks. Praktiliselt läbi viidud õppusel uuriti lünki riiklikes ja rahvusvahelistes bioohutuse ja “pandeemiaks” valmisoleku arhitektuurides ning uuriti võimalusi, kuidas parandada suutlikkust ennetada ja reageerida suure tagajärjega bioloogilistele sündmus

Palun oota...

Tegemist on tasulise artikliga, edasi lugemiseks palun logi sisse või hakka liikmeks.

    Telegram.ee tavaliige Telegram.ee kuldliige
Ava galerii

10.88€
1 kuu

(130.56€ 1 aasta)

50€
6 kuud

(8.33€ 1 kuu)

188€
1 aasta

(68€ aasta / 5.66€ kuu +*) Võimalik tasuda kolmes osas
Telegrami 1g kuldplaat
* väärtus 120€, limiteeritud kogus!
Kõik artiklid
Kõikide artiklite kuulamisvõimalus
Kõik videod
Kõik koolitused
Kõik podcastid
Telegram Mastermindid veebis
Kohtumised Telegram.ee toimetusega näost näkku
-10% allahindlus Telegram.ee veebipoes (ka kuldplaadilt)
 TelliTelliTelli


Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt