Täielik kontroll: Telegrami asutaja Durovi vahistamise taga on USA valitsus?

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

27. august 2024 kell 17:22



Foto: ekraanikuva / anti-spiegel.ru

Telegrami rakenduse programmeerijad saatsid väljaandele Anti-Spiegel osa sisevestlustest, mis näitavad, et Pavel Durovi vahistamine näib olevat USA valitsuse kontrolli all, vahendab uudisteportaali juht Thomas Röper. Ta nendib, et USA valitsus soovib saada täielikku kontrolli sotsiaalvõrgustike ja krüptovaluutade üle.

 

Röper väidab, et sai Venemaal töötavatelt Telegrami programmeerijatelt sisevestlusi, milles paistab Durovi vahistamise järel valitsevat paanika. Kõiki Telegrami töötajaid, kes asuvad endiselt läänes, kutsutakse tungivalt üles kiiresti Venemaale põgenema.

 

Sõltumatust nähakse ohuna

Vestlustes räägitakse sellest, et viimasel ajal on läänes vahistatud palju Telegrami ja krüptoprogrammeerijaid. Nii USA-s kui ka Euroopas ja – mis kõige tähtsam – Araabia Ühendemiraatides, mida nähti turvapaigana paljudele Vene programmeerijatele, kes olid valitsuse suhtes kriitilised, kuid ei soovinud end ka läänele allutada.

Paljud arreteeritutest toodi seetõttu kiiruga USA-sse. See ei puuduta mitte ainult Telegrami inimesi, vaid ka sõltumatute krüptoorganisatsioonide programmeerijaid. USA valitsus näib soovivat saavutada täieliku kontrolli nii Messengeri suhtluse kui ka krüptovaluutatehingute üle. Kuna Durov on tegelikult läänemeelne, kuid nõudis ka oma iseseisvust ja sõnavabadust Telegramis, siis nüüd karistatakse teda sõnakuulmatuse eest.

 

Üks T

Palun oota...

Tegemist on tasulise artikliga, edasi lugemiseks palun logi sisse või hakka liikmeks.

    Telegram.ee tavaliige Telegram.ee kuldliige
Ava galerii

10.88€
1 kuu

(130.56€ 1 aasta)

50€
6 kuud

(8.33€ 1 kuu)

188€
1 aasta

(68€ aasta / 5.66€ kuu +*) Võimalik tasuda kolmes osas
Telegrami 1g kuldplaat
* väärtus 120€, limiteeritud kogus!
Kõik artiklid
Kõikide artiklite kuulamisvõimalus
Kõik videod
Kõik koolitused
Kõik podcastid
Telegram Mastermindid veebis
Kohtumised Telegram.ee toimetusega näost näkku
-10% allahindlus Telegram.ee veebipoes (ka kuldplaadilt)
 TelliTelliTelli


Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt