Esivanematega ühes rütmis: pereelu õhtuti ilma digiseadmete ja sinise valguseta

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

28. august 2024 kell 18:47



Tervikliku toitumise spetsialist Katie Braswell ja tema pere tegid läbi ühe katse. Nad otsustasid õhtul kõik sinise valgusega tuled välja lülitada ja piirata ka traditsioonilist valgustust. Selle asemel järgisid nad oma loomulikku ööpäevarütmi – ja nad jagavad oma hämmastavaid kogemusi.

 

Katie Braswell elab Chattanoogas Tennessee osariigis koos abikaasa Carsoni ja nende kahe lapsega. Toitumisteaduste magistrikraadi ja aastatepikkuse toiduainetööstuse kogemusega Braswelli karjäär keskendub emade toitumisele enne ja pärast lapse sündi.

 

Lihtsam ja tervem elu

Braswell teab, et paljud inimesed astuvad tervikliku tervise ja toitumise valdkonda terviseprobleemide või traumade tõttu. Ta juhib toitumisettevõtet Live Wild Be Well ja on tänulik, et saab olla osa kasvavast tööstusest. Ta pakub veebikursusi ja individuaalseid konsultatsioone naistele, kes soovivad oma elu lihtsustada “toitumise, emaduse, elustiili ja mittetoksilise eluviisi kaudu”.

“Õnneks kasvatas mu ema meid terviseteadlikus majapidamises,” rääkis ta ajalehele The Epoch Times. „Mu ema oli ise toitumisnõustaja ja hoolitses alati selle eest, et meil oleks kodus valmistatud toite, et me tarbiks vajalikke toidulisandeid või tervislikke mahlasid ja meil oleks juurdepääs heale toidule. Lisaks klientidega töötamisele tegelen ma oma pere elu parandamisega tervikliku eluviisi, ravimtaimede ja traditsiooniliste eluviiside kaudu.

Kuidas me joondume oma ööpäevarütmiga? Kuidas orienteeruda toiduainetele, mida tuleks kasvatada hooajaliselt ja kohapeal? Ja kuidas saame parandada oma neuroloogilist funktsiooni või endokriinsüsteemi? Need on küsimused, millega ta tegeleb.

Braswellide perekond. Foto: Katie Braswelli loal

Traditsiooniline elustiil tänapäeva maailmas

Pärast turunduse bakalaureusekraadi omandamist leidis Katie oma tõelise kire toiduainetööstuses ja õppis vahetult, mida on vaja põllumajandusministeeriumi mahepõllumajandusliku sertifikaadi saamiseks.

Samuti õppis ta, kuidas julgustada inimesi mõistma toidu hankimist ja kuidas nad saaksid juurdepääsu paremale toidule. Kuid pärast kaheksat aastat toiduainetööstuses tundis ta, et t

Palun oota...

Tegemist on tasulise artikliga, edasi lugemiseks palun logi sisse või hakka liikmeks.

    Telegram.ee tavaliige Telegram.ee kuldliige
Ava galerii

10.88€
1 kuu

(130.56€ 1 aasta)

50€
6 kuud

(8.33€ 1 kuu)

188€
1 aasta

(68€ aasta / 5.66€ kuu +*) Võimalik tasuda kolmes osas
Telegrami 1g kuldplaat
* väärtus 120€, limiteeritud kogus!
Kõik artiklid
Kõikide artiklite kuulamisvõimalus
Kõik videod
Kõik koolitused
Kõik podcastid
Telegram Mastermindid veebis
Kohtumised Telegram.ee toimetusega näost näkku
-10% allahindlus Telegram.ee veebipoes (ka kuldplaadilt)
 TelliTelliTelli


Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt