Tule kuulama! Ingrid Peek intervjueerib Solarise Apollos “Ancient Aliens’i” saatejuhti David Childressi

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

2. september 2024 kell 12:05



Fotokollaaž: erakogu + gene1970 / pixabay + Canva.com

Teisipäeval, 3. septembril kell 18:00-20:00 toimub Tallinnas Solarise Apollo raamatupoes põnev jutuajamine legendaarse raadiosaate “Hallo, Kosmos!” saatejuhi Ingrid Peegi eestvedamisel David Childressiga, kes on History Channeli populaarse telesaate “Ancient Aliens” üks looja ning saatejuht. Lisaks on kõigil huvilistel võimalus küsida autogrammi hiljuti esimest korda eesti keeles ilmunud Childressi raamatule “Jumalate tehnoloogia“.

 

Childressi kirjastaja, kirjastus Eluvaim kirjutab: 

David Hatcher Childress on USAs tuntud kui tänapäevane Indiana Jones, kes avastab iidseid paiku ja otsib taga kadunud linnu. Ta on mees, keda rahvasuus kutsutakse kelmide arheoloogiks, kuna ta ei allu peavoolu arheoloogiale, ning kes on terve oma senise elu uurinud fakte maaväliste rasside kohalolust meie planeedil Maa.

Ole kohal ja kasuta võimalust, et kuulda ja näha oma silmaga meest, kes on kokku puutunud hulga seletamatute nähtuste, anomaalsete olukordade ja faktipõhiste tõenditega meie planeedi ajaloo kohta.

Kõiki huvilisi ootab ees põnevust täis intervjuu ja loeng Ingrid Peegi eestvedamisel.

Sündmus on kõikidele huvilistele TASUTA! Palun pane ennast kirja, et teaksime Solarise Apollot hoiatada.

NB! Et publikul oleks mõnusam kuulata, siis on kohal nii inglise keele kui viipekeele tõlgid.

 

Allikas: Eluvaim Kirjastus

 

Toimetas Mariann Joonas

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt