USA senaator Graham ütleb avalikult, et USA hoolib Ukrainas peamiselt maavaradest

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

9. september 2024 kell 11:34



Foto: X

USA senaator Lindsey Graham külastas äsja Kiievi ja ütles ühises videos koos president Zelenskõiga, et Ukraina istub triljonite dollarite väärtuses toorainel, mis on “USA majandusele kasulik” ja et Ukraina võitleb selle eest, et USA ei peaks võitlema. Videost saab selgelt aru, et Zelenskõi on käpiknukk, sest Grahami avameelse ülestunnistuse peale mees ainult naeratab ja noogutab.

 

Video on nähtav Lindsey Grahami enda X (endine Twitter) kontol:

“Olen siin koos president Zelenskõiga. Olen teie ja teie riigi tehtu austaja. Nad üritavad venelasi peatada, et meie ei peaks nendega võitlema. Nad ei taha Ameerika vägesid. Nad vajavad lihtsalt relvi, et vabastada oma riik kohutavast invasioonist. Nad istuvad triljonite dollarite väärtuses maavaradel, mis oleks meie majandusele kasulikud. Seetõttu tahan jätkuvalt aidata meie sõpru Ukrainas. Me võime selle võita. Nad vajavad meie abi.”

 

Seega saame öelda vaid suur aitäh avameelsuse eest, sest Lindsey Graham ei peitu “väärtuste” ja “demokraatia” taha, mille eest Ukraina väidetavalt võitleb. Ta võib olla radikaalne küll, kuid vähemalt on ta aus.

 

Allikas: Lindsey Grahami X

 

Toimetas Hando Tõnumaa

 

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt