Vastulöök tervisediktatuurile: 26 USA kuberneri ei allu WHO türanniale

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

10. september 2024 kell 16:07



29. augustil teatasid üle poole USA kuberneridest, et nad ei kavatse järgida hiljuti Maailma Terviseorganisatsiooni poolt vastu võetud rahvusvaheliste tervise-eeskirjade muudatusi ega teisi pandeemiaga seotud lepinguid, mis on alles läbirääkimisel. Need 26 osariigi juhti seisavad kindlalt oma põhiseaduslike õiguste eest, vahendab Vanglaplaneet.ee.

 

Tegelikult toetab Biden-Harrise valitsus nüüd veelgi ulatuslikumat globalistlikku võimuhaaramist, seekord ÜRO peasekretäri António Guterrese juhtimisel. Ta on koostanud „Tulevikulepe“, mis, kui see 22.-23. septembril toimuval „tuleviku tippkohtumisel“ vastu võetakse, käivitab „protsessi“, mis loob „hädaolukorra platvormi“. Märtsis 2023 välja antud aruande “Meie ühine agenda” järgi looks see platvorm võimaluse, et ÜRO peasekretär saaks kriisiolukorras, näiteks kliimamuutuste, majandusšokkide, konfliktide, küberrünnakute või isegi asteroidide puhul, kuulutada välja eriolukorra. Sinna alla kuuluvad ka ootamatud sündmused ehk nn black “swan events”.

Ühinenud Rahvaste Organisatsioon püüab kiiresti kokku leppida Tulevikuleppe lõplikus versioonis, kuid mitmed üksikasjad on endiselt läbirääkimiste faasis. Lisaks “Hädaolukorra Platvormile” on ka teine projekt nimega “Globaalne Digitaalne Kokkulepe.” ÜRO püüdis saada selle dokumentide viimase versiooni heakskiitu 3. septembriks (otse peale USA Töörahvapüha nädalavahetust), kasutades kavalat taktikat, mida ÜRO-s kutsutakse “vaikimismenetluseks.” Kui ükski riik ei esita vastuväiteid (või “ei katkesta vaikust”), loetakse dokumendid heaks kiidetuks ning need antakse kolme nädala pärast tippkohtumisel ametlikult kinnitamiseks.

Reageerides sellele värskeimale rahvusvahelise bürokraatia salakavalusele, mis meenutab öiseid diplomaatilisi mänguvõtteid, millega 1. juunil saavutati Maailma Tervise Assamblees WHO rahvusvaheliste terviseeeskirjade muutmine, saatis Suveräänsuskoalitsioon ringkirja, milles kutsuti üles vähemalt üht riiki katkestama vaikus ja vastanduma sellele, mis näib edendavat “globaalset valitsemist”. Selle algatuse toetuseks astusid välja mitmed mõjukad ja põhiseaduse austajad Ameerikas, sealhulgas 20 organisatsiooni ja 22 isikut.

Positiivne on see, et mitmed riigid on aru saanud, et vaikimine ei ole lahendus. Siiski on hetkel ebaselge, kas need vastuväited on esitatud suveräänsust ja isiklikke vabadusi toetavate riikide poolt või on need tulnud nende käest, kes soovivad ÜRO-le veelgi rohkem võimu anda.

Kindel on see, et Ameerika patriootlikud kubernerid ja teised, kes seisavad meie piiratud, vastutustundliku ja põhiseadusliku valitsemise eest, peavad ütlema: “Me ei allu” ÜRO katsetele luua ühtne maailmavalitsus.

Selleks kutsub Suveräänsuskoalitsioon esmaspäeval, 16. septembril kell 11.00-13.00 kokku oma kolmanda virtuaalse suveräänsuse tippkohtumise. Nagu ka kahe eelmise tippkohtumise puhul (vt siin ja siin), kutsume me juhtivaid parlamendiliikmeid, asjatundjaid, põhiseaduse juriste ja teisi vabadusvõitlejaid kogu maailmast, et väljendada oma vastuseisu globalistide püüdlustele õõnestada riiklikku suveräänsust, olgu need siis Maailma Terviseorganisatsioonis, ÜROs või mõnel muul tasandil toimuvas protsessis. Registreeruge osalemiseks siin.

Koalitsioon ootab huviga, et sel kuul arutatakse Ameerika Ühendriikide Esindajatekojas seadusandlikku algatust, mille eesmärk on takistada Maailma Terviseorganisatsiooni sarnaseid algatusi. Seaduse kohaselt peavad kõik WHO rahvusvahelise läbirääkimiste organi poolt sõlmitud või sõlmitavad lepingud minema Senati kinnitamisele. Selleks, et lepingud oleksid Ameerika Ühendriikide rahvale siduvad, on vajalik kahe kolmandiku häälteenamus. Me nõuame tungivalt, et seda seaduseelnõu H.R. 1425 „WHO pandeemiaks valmisoleku leping ilma senati nõusolekuta“ muudetaks, et tagada sarnane lähenemine ÜRO samalaadsele katsele asendada meie valitsuse roll mitte tervisega seotud hädaolukordade lahendamisel.

Lisateavet nende teemade, Suveräänsuskoalitsiooni töö ja selle kohta, kuidas te saate abiks olla, leiate meie kodulehelt SovereigntyCoalition.org ja Substackist.

 

Allikas: Vanglaplaneet

Originaal: Sovereignty Coalition

 

Toimetas Peeter Proos / Vanglaplaneet.ee

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt