“1 gramm” (#3): 24 h päikest Antarktikal ja vigane Lameda Maa kaart

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

1. oktoober 2024 kell 20:05



Fotokollaaž: ekraanikuva + Canva.com

Seekordne “1 gramm“ saade keskendub heliotsentrismi- ja kosmosevõltsingutele ning räägime ka sellest, et populaarne “Lameda Maa kaart“ (nn pitsa) on ette söödetud võltsing ja psyop. Lisaks teeme juttu ka Antarktikal olevast 24 h päikesest talvisel pööripäeval. Saatejuht on Hando Tõnumaa.

 

Peavoolu Lameda Maa liikumist juhivad enamasti šarlatanid ja desinformatsiooni agendid nagu Eric Dubay, Mark Sargent, Jeran Campella ja David Weiss. Mõned neist on lihtsalt rumalad inimesed ja ise usuvad oma jama. Tunnen selliseid ka isiklikult.

Kuigi heliotsentrism on ilmselgelt samuti vale mudel, siis selgelt on näha, et kui nimetame seda “Lameda Maa“ teemaks, siis psyop’i tõttu (pitsa kaart) paneb see inimese piiratud mõtlemise kasti –  sinna on sattunud ka 99% Lameda Maa „uurijatest“. Lisaks, nimi “Lame Maa” ise soosib naeruvääristamist, mis on loomulikult osa psyop’ist – et sa näeksid välja nagu tobu.

 

Hiljutises Facebooki live’is rääkisime, et keegi on välja käinud, et maksab kinni ühe palluri ja ühe lamemaalase reisi Antarktikale, mille peale selgus, et lamemaalased ei ole huvitatud sinna reisimisest. Eelpool nimetatud peavoolu lamemaalased on rääkinud aastaid, et Antarktikal pole 24 h päikest talvisel pööripäeval ja kõigele lisaks ei saa Antarktikale ka minna. Nüüd selgub, et siiski saab sinna minna, kusjuures reisi eesmärgiks ongi näidata lamemaalastele, et seal siiski on 24 h päike talvisel pööripäeval.

Peavoolu lamemaalastel on loomulikult nüüd suur probleem, sest nende pitsa-kaart lastakse WC potist alla, juhul kui Antarktikal on 24 h päike.

Antarktika 24 h päike ei ole ainuke pitsa-kaardi probleem. Räägin nendest probleemidest saates pikemalt.

Sellest on väga lihtne aru saada, et pitsa-kaart on vale, aga miks sellest 99% lamemaalastest aru ei saa, on minu jaoks võib-olla et veelgi põnevam teema.

Juba kõige esimestes Lameda Maa artiklites aastal 2015 mainisin ära, et Lameda Maa uurijad on erimeelsusel õige kaardi osas. Samuti olen kõik need aastad rääkinud, et olemas on ka nn Pacmani Lameda Maa kaart, mis mudelina toimib sama hästi kui ametlik palli mudel. Olen ka varem öelnud, et see on kas Pacman või pall.

 

Hando Tõnumaa ütleb, et kui ta oleks ette teadnud, et see teema on niivõrd polariseeriv, siis poleks ta kõiki neid artikleid kirjutades kasutanud väljendeid „Lame Maa“ ja „lamemaalane“, vaid oleks tagantjärele kasutanud terminit pöörleva palli skeptik. „Samas, ma ei saa arugi, miks see Lame Maa nii palju kõigile korda läheb. Minu jaoks oli see lihtsalt üks järjekordne hiiglaslik hoax, mis ilmsiks tuli. Ma olen kirjutanud 100 korda rohkem koroonapettuse artikleid, 10 korda rohkem 9/11 pettuse artikleid, tegin 9/11-st lisaks ka eestikeelse dokfilmi. Aga mind seostatakse enim Lameda Maa teemaga. Ma ei saa aru sellest,“ imestab Tõnumaa.

Aga hea asi Lameda Maa puhul on see, et kui sa ise ütled, et oled lamemaalane, siis ei saa sind naeruvääristada. Sa paned ise selle nime endale külge ja edasi on jumala pohhui. Erinevalt minust elab enamik inimesi „mulle-läheb-korda-mida-teised-minust-arvavad“ ajastul.

 

Saate esimene pool on vabalt vaadatav/kuulatav kõigile:

Täispikk saade on kuulatav/vaadatav ainult Minu Telegrami tellijatele SELLE ARTIKLI ALL. ⇓

 

Seega, mis on tegelik tõde?

On fakt, et teaduslikult ei ole võimalik „palli“ tõestada, samamoodi ei ole võimalik teaduslikult tõestada ka heliotsentrismi. Me saame uskuda ainult meile preestrite poolt ette söödetud pilte ja videoid kosmosest. Aga see ei tähenda, et Maa on lame. Ka Lamedat Maad ei saa teaduslikult tõestada.

Oluline on mõista, et mudelina toimib „pall“ ideaalselt. Aga mudel ei ole reaalsus.

Kui meil on T

Palun oota...

Tegemist on tasulise artikliga, edasi lugemiseks palun logi sisse või hakka liikmeks.

    Telegram.ee tavaliige Telegram.ee kuldliige
Ava galerii

10.88€
1 kuu

(130.56€ 1 aasta)

50€
6 kuud

(8.33€ 1 kuu)

188€
1 aasta

(68€ aasta / 5.66€ kuu +*) Võimalik tasuda kolmes osas
Telegrami 1g kuldplaat
* väärtus 120€, limiteeritud kogus!
Kõik artiklid
Kõikide artiklite kuulamisvõimalus
Kõik videod
Kõik koolitused
Kõik podcastid
Telegram Mastermindid veebis
Kohtumised Telegram.ee toimetusega näost näkku
-10% allahindlus Telegram.ee veebipoes (ka kuldplaadilt)
 TelliTelliTelli


Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt