Video: europarlamendi liige kutsub üles koroonaterroriste vastusele võtma!

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

4. oktoober 2024 kell 18:19



Foto: YT ekraanikuva

Saksamaalt pärit europarlamendi liige Christine Anderson on korduvalt koroonapettuse osas isegi parlamendisiseselt sõna võtnud, samal ajal kui Eestis kõrgelt armastatud “vabadusvõitleja” Jaak Madisson vaikis. Värskes intervjuus räägib Anderson, et see “pandeemia” ei ole läbi ning koroonapettusega seotud vastutavad isikud tuleb võtta vastutusele.

 

Telegrami juht Hando Tõnumaa on 100% Andersoniga nõus, sest ka Eestis on praktiliselt kõik koroonapettusega seotud isikud endiselt riigiaparaadi juures kõrgel palgal, mis tähendab, et Eesti riigile miljarditesse ulatuva kahju tekitanud tegelased lasevad ringi täiesti süüdimatult. Lisaks rahalisele kahjule on koroonapettusega tekitatud eluaegsed hingehaavad tervele põlvkonnale, ca 8000 inimest on surnud vaktsineerimise tagajärjel ning kümned tuhanded on saanud vaktsiinikahjustused.

“Kõik Reformierakonna, Ekre, Keskerakonna, Eesti 200, Isamaa, Sotside erakondade tipud tuleb võtta avalikult vastutusele. Lisaks kõik peavoolumeedia ja riigimeedia tippajakirjanikud ja omanikud-aktsionärid üheskoos nende robotitest uudisteankrutega ja tele-/raadiostaaridega, kes päevast päeva lugesid eesti rahvale ette tervisediktatuuri propagandat. Samuti terviseameti juhid, kaitseväe juhid jt teised vastutavad isikud. Siia listi tuleb panna ka kõik staar-arstid ja muud moodi väidetavad “eksperdid” popovid-jollerid-lutsarid-ficherid-kadastikud-rospud-lannod jne. Lisaks reklaampindade nagu JCDecaux, Clear Channel, Megameedia jt omanikud-tipptöötajad. Ma arvan, et me räägime vähemasti paarisajast koroonaterroristist, kes tuleb avalikult vastutusele võtta. Täna kogu see sama seltskond müüb meile sõjapettust. Ja selle kulu on eraldi veel miljardites Eesti riigile,” selgitab Hando Tõnumaa.

 

 

Mida sa ütleksid inimestele, kes ütlevad, et hästi, sa räägid vabadusest, aga ma olen vaba, mul on õigus hääletada, mul on õigus osta kõike, mida ma tahan. Miks nad peaksid muret tundma?

Vaadake, mida on teie vabadus väärt. Tasub vaadata viimast kolme aastat. Vähemalt Saksamaal oli hetk, kus kehtis liikumiskeeld, kui ei lubatud pärast kella 21.00 kodust lahkuda. Isegi üksi metsas jalutamine oli keelatud. See on naeruväärne.

Kas ma ei tohi oma kodust lahkuda? Mingi naeruväärse ettekujutuse pärast, et levib mõni surmav viirus?

Ei, see on massiline inimõiguste rikkumine.

See oli nagu prooviõhupall, nad katsetasid, kui kaugele nad võivad inimõiguste rikkumisega minna. Nad tahtsid näha, mida nad peavad tegema, et inimesed lihtsalt kuuletuksid.

 

Aga see on minevik, mida siis tulevik toob?

Ei, see pole minevik. Ma olen eriarvamusel. See “pandeemia” ei ole läbi enne, kui iga üksik poliitik, iga valitud esindaja ja igaüks, kes vastutab rahvale kehtestatud karmide piirangute eest, on vastutusele võetud.

See ei lõpe enne, kui iga teadlane, iga arst, tervisetöötaja, on rehabiliteeritud, kuna nende litsents ära võeti ja nad seega tühistati.

See kõik saab läbi, kui igaüks neist põlastusväärsetest inimestest on vastutusele võetud, või isegi kohtu ette toodud.

 

 

Allikas: X

 

Toimetas Hando Tõnumaa



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt