WEF tunnistas, et Covid oli test, et hinnata inimeste kuulekust globalistlikule maailmakorrale

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

7. oktoober 2024 kell 9:13



Maailma Majandusfoorum (WEF) avalikustas hiljuti, et koroonaviiruse (COVID-19) plaandeemia oli globalistide “eksperiment”, mille eesmärk oli testida, kui kergesti inimesed globalistlikule kontrollile alluvad, vahendab Vanglaplaneet.

 

Organisatsiooni veebisaidi leheküljel pealkirjaga “My Carbon“ tutvustatakse 15-minuti “targa linna” ideed kui lahendust kliimamuutustele. Samal lehel viitab WEF ka sellele, mis rolli COVID-19 tegelikult nende plaanides mängis.

“COVID-19 oli ühiskonna vastutustunde test,” tunnistab Maailma Majandusfoorum avalikult. “Miljardid inimesed üle kogu maailma nõustusid rahvatervise kaitseks enneolematute piirangutega.”

“Maailmas oli arvukalt näiteid sotsiaalse distantsi hoidmise, maskide kandmise, massilise vaktsineerimise ja rahvatervise eesmärgil kontaktide jälgimise rakenduste aktsepteerimise kohta, mis demonstreeris individuaalse sotsiaalse vastutuse tuuma.“

Teisisõnu, WEF testis meid kõiki, et näha, kuidas me reageerime naeruväärselt pseudoteaduslikele meetmetele nagu teiste inimeste vältimine ja oma hingamisavade kaltsudega katmine. See “uus normaalsus“, nagu nad seda nimetasid, oli mõeldud selleks, et maailm harjuks püsivalt piiratud eluviisiga.

Nad tahtsid näha, kui paljud meist loobuvad oma individuaalsest vabadusest ja suveräänsusest, järgides „uut normaalsust“, mis koosnes naeruväärsetest piirangutest.

 

“Jätkusuutlikkus“ tähendab sunniviisilist allumist türanniale

Kui nad alustasid termini “jätkusuutlikkus” kasutamist, et kirjeldada tulevikku, kus poleks ülemäärast raiskamist ja planeedi kahjustamist, lootsid globalistid, et enamik inimesi aktsepteerib seda pelgalt nime tõttu. Kuid nüüdseks on paljud aru saanud, et jätkusuutlikkust kasutatakse tihti varjatud viitena kontrolli ja türannia kehtestamiseks.

Tuleviku “jätkusuutlikus” maailmas ei ole inimestel enam põhiseadusega kaitstud õigust vabalt arvamust avaldada ega küsimusi esitada. Oodatakse, et kõik järgivad alati valitsuse korraldusi ilma midagi kahtluse alla seadmata, sarnaselt sellele, mida nägime Covidi ajal.

Kas me lepiksime uute absurdsete seaduste ja määrustega, nagu näiteks näolappide kandmine, et peatada väidetavalt õhu kaudu leviva viiruse levikut? Kas me alluksime ja hoiaksime avalikus kohas teiste inimeste ja ka oma lähedastega kahemeetrist vahet ning laseksime endale küsimusi küsimata varem kasutamata, testimata ja litsentseerimata mRNA geenitehnoloogial põhinevat ainet sisse süstida?

Meile öeldi, et need süstid on kasulikud ja need tuleb ära teha ning küsimusi ei ole tarvis küsida. Kui muutute uudishimulikuks, siis võite kaotada oma töö ja teid võidakse ühiskonnast üldse välja tõrjuda. Paljud on kaotanud sõpru ja isegi lähedasi pereliikmeid selle hirmuäratava ‘katse’ tõttu, mis näitab, kui kergesti oleme valmis ilma küsimusi küsimata käsku täitma.

Covidi algusest on möödas peaaegu viis aastat ja WEF tunnistab lõpuks seda, mida paljud kahtlustasid: et COVID oli lihtsalt türanniaõppus, mille eesmärk oli traumatiseerida rahvast ja hävitada igaühe soov võidelda autoritaarsuse ja politseiriigi vastu.

Nad soovisid välja selgitada, kui palju meist allub seadusteta, fašistlikule süsteemile, järgides‚ uskumatuid piiranguid‘, mis olid välja mõeldud ilma teaduslike tõenditeta, mis tõestaks nende kasulikkust rahvatervisele.

 

Allikas: Vanglaplaneet, Natural News

 

Toimetas Peeter Proos / Vanglaplaneet.ee

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt