Uuring: haiglates raviti koroonasüsti kõrvaltoimete tõttu palju rohkem inimesi kui vaktsineerimata patsientidel Covidit

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

22. oktoober 2024 kell 9:18



Foto: Infowars / elraanikuva

5. oktoobril avaldatud artikkel dokumenteerib, et Covid-süsti kõrvalnähtude tõttu hospitaliseeriti 3,8 korda rohkem inimesi kui vaktsineerimata inimesi Covid-nakkuse tõttu, vahendab Infowars.

 

Uuringus (autorid J. Knapp, R. Karumanchi, C. Fee, S. Inslicht, A. Bhargava) keskenduti peamiselt Covidiga seotud tulemuste erinevustele sugude vahel, kuid selle andmetes peituvad märkimisväärsed paljastused. Autorid teatasid esialgsetest järeldustest endokriinsüsteemi häirete kohta, mis põhinevad u 8000–10 000 osalejaga ülemaailmsel uuringul, mille andmed koguti 2022. aasta veebruarist kuni 2023. aasta oktoobrini.

 

Uuringu tulemused ei räägi süsti kasuks

“Ligi 1,49% vastajatest teatas pärast COVID-19 põdemist haiglaravile sattumisest, samas kui meie kohordis teatas pärast vaktsineerimist haiglaravist 5,69% vastajatest. SARS-CoV-2-ga seotud rasketest sümptomitest teatas umbes 9,3% COVID-19 vastu vaktsineeritutest versus 6,7% vaktsineerimata inimestest (p < 0,001),“ seisis ütleb uuringu kokkuvõte.

„Naised teatasid rohkem vaktsiiniga seotud kõrvalnähtudest (AE) kui mehed; 30% meestest ja 19% naistest ei teatanud kõrvalnähtudest pärast vaktsineerimist. Pärast esimest süsti teatasid 60% naistest ja 48% meestest mõnest kõrvaltoimest, samas kui pärast teist doosi teatasid 46% naistest ja 40% meestest mitmest kõrvaltoimest,” raporteerib uuring.

“… COVID-19 haiguseta vaktsineeritud indiviididel esinesid kõrvaltoimed sagedamini kui COVID-19 haigusega vaktsineerimata isikutel,” sedastab uuringu kokkuvõte.

Allikas: X

 

Süsti kõrvalmõjud mõjutasid rohkem naisi

“Sugulised erinevused esinesid endokriinsete ja autoimmuunsete olemasolevate terviseseisundite puhul, sealhulgas kilpnäärmehaigus (13% F vs 3% M), osteoporoos (6% F vs 1% M), kõrgenenud kolesterool (M> F) ja hüpertensioon ( M>F). Peaaegu 5% naistest teatas juba olemasolevatest ebaregulaarsetest menstruaaltsükli häiretest ja hormonaalsetest muutustest, samas kui ainult 2% meestest teatas hormonaalsetest häiretest. Vaktsineerimata inimeste seas teatas pärast COVID-19 põdemist peaaegu 6% naistest kuumahoogudest, samas kui 7,5% teatas ebaregulaarsetest menstruaaltsüklitest,” võtab uuring kokku.

COVID-19 vastu vaktsineeritud isikutel, kellel ei olnud SARS-CoV-2 nakkust, ei teatanud 94,6% meestest ja 62,5% naistest reproduktiivmuutusi. Neist, kes teatasid reproduktiivprobleemidest, hõlmasid hormonaalsed muutused 5% naistest ja 3,5% meestest, kuumahood 8,5% naistest ja 1,9% meestest, tugevad menstruatsioonid ja/või düsmenorröa 16,7% naistest ning ebaregulaarsed menstruatsioonid 17,1% naistest.”

Allikas: X

Veel selgus küsitlusest, et iga kuues sakslane viidi Covidi vaktsiiniga seotud kõrvalnähtude tõttu haiglasse.

 

Allikas: infowars.ee

 

Tõlkis Sander Soomaa



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt