Hando Tõnumaa: koroonaterroristid tuleb võtta vastutusele!

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

23. oktoober 2024 kell 13:58



Fotokollaaž: Canva.com

Koroonapettusega tekitati Eesti riigile miljarditesse ulatuv kahju, kui valitsus otsustas tühja koha pealt riigi sulgeda ja kehtestatud piirangutega takistada äritegevust. Inimsuse vastased kuriteod, tsensuur ja enneolematu hirmupropaganda on jätnud eluaegsed hingehaavad tervele põlvkonnale. Ainuüksi mitte midagi ütlevatele ebateaduslikult rakendatud PCR-testide vigasele statistikale kulutati 200 miljonit eurot. „Vabatahtlikule“ sundvaktsineerimisele ja sellega kaasnenud propagandale kulutati hinnanguliselt teine 200 miljonit. Kõik eelnimetatu ja erinevad „toetuspaketid“ (loe: intressidega võlg) kokku läksid Eesti riigile maksma hinnanguliselt miljardeid eurosid. Mina arvan, et maksumaksjad ei pea seda kaost kinni maksma uute planeeritavate maksude ja käibemaksu tõusu pealt – Hando Tõnumaa toetab europarlamendi liikme Christine Andersoni ideed koroonaterroristid vastutusele võtta.

 

Vaata videot siin:

 

See, keda teema tegelikult huvitas, sai esimest päevast peale aru, et koroona on pettus

Meil ei olnud kunagi puudu informatsioonist, vaid teatud grupp tegelasi, eesotsas vastutavate isikutega, otsustasid tegelikku infot eirata ja panustasid (enese)tsensuuri kehtestamisele.

Me võime andestada kõige esimesed piirangud ja sulgemised 2020. aasta märtsis, sest „see kõik oli siis veel nii uus ja keegi ei teadnud, mis tegelikult toimub“.

„Ohtlikud lamemaalased“ teatasid esimesest päevast alates, et kogu see koroona-asi on pettus ja mitte mingit pandeemiat tegelikult pole: „see on kõigest PCR-testide pandeemia, mis lõppeb päevapealt ära, kui lõpetatakse testimine“. Nõnda rääkisid ühiskonna väidetavalt kõige ohtlikum grupp inimesi „pandeemia“ algusest peale. Nagu me teame, siis 2022. aasta 24. veebruaril lõppeski pandeemia päevapealt ära, kui algas „sõda“.

See tähendab, et algul (2020 kevad) eesotsas EKRE koalitsiooni ja hiljem, pärast valitsuse vahetust (2021 kevad) eesotsas Reformierakonna koalitsiooniga raiuti Eestis julgelt kaks aastat tervisediktatuuri, mille mõjusid me tajume tänaseni.

Aga vastutavad isikud nii konservatiivide kui ka liberaalide leeris pole tänaseni oma tegemiste eest vabandust palunud ja mitte kedagi pole vastutusele võetud.

Mitte üheski erafirmas ei lastaks juhtpositsioonidel edasi toimetada isikutel, kes kirjutasid korstnasse miljardeid ainuüksi seetõttu, et ei suvatsenud ennast tegelike faktidega kurssi viia.

Kõik Reformierakonna, EKRE, Keskerakonna, Eesti 200, Isamaa ja Sotsiaaldemokraatide erakondade juhid tuleb võtta avalikult vastutusele. Lisaks kõik peavoolumeedia ja riigimeedia tippajakirjanikud ja omanikud-aktsionärid üheskoos nende robotitest uudisteankrutega ja tele-/raadiostaaridega, kes päevast päeva lugesid Eesti rahvale ette tervisediktatuuri propagandat. Samuti terviseameti juhid, kaitseväe juhid jt vastutavad isikud. Siia listi tuleb panna ka kõik staar-arstid ja muud moodi väidetavad “eksperdid” popovid-jollerid-lutsarid-ficherid-kadastikud-rospud-lannod jne. Lisaks reklaampindade nagu JCDecaux, Clear Channel, Megameedia jt omanikud-tipptöötajad. Ma arvan, et me räägime vähemasti paarisajast koroonaterroristist, kes tuleb avalikult vastutusele võtta.

 

Miks peaksid maksumaksjad kinni maksma vastutavate isikute korraldatud kaose?

Automaks, sõjamaks, käibemaksu järjekordne tõus ja kõik järgmised maksud suretavad katastroofi äärel olevat majandust veelgi.

Selle asemel võiks eelpool nimetatud koroonaterroristide isikliku vara panna “vabatahtlikule” oksjonile, samamoodi nagu nad ise survestasid “vabatahtlikku” sundvaktsineerimist.

Oluline on mõista, et täpselt seesama eelnimetatud seltskond (koroonaterroristid) müüb praegu Eesti rahvale sõjapettust.

Välisministeeriumi lehelt saab lugeda, et Eesti koguabi Ukrainale alates 24.02.2022 ning pikaajaliseks toetuseks (2024–27) planeeritud summa on kokku 1,2 miljardit eurot. Sellest:

  • 316 miljonit eurot tsiviilabi;
  • 900 miljonit eurot militaarabi.

See on hullumeelsus! Meie enda rahvas ja majandus kannatab ning valitsus kannab 1,2 miljardit eurot Ukrainasse?

Peame ametlikus memorandumis taotlema selle koostöö katkestamist, et päästa Eesti majandus ja tulevik!

Kui me seda teatrit ei lõpeta, siis see sama seltskond määrib peagi tervele Eestile järgmise pettuse pähe, millele kulutatakse järjekordsed miljardid maksumaksja raha.

Nagu olen korduvalt kirjutanud, siis sõja saaks päevapealt ära lõpetada, kui selleks oleks huvi. Kõik märgid näitavad, et vastutavate isikute huvi on sõjamasinat lüpsta nii kaua kui võimalik. Nagu me teame, siis Kaja Kallas on korduvalt öelnud, et Putiniga pole mõtet rääkida. Aga see tähendab ju seda, et sellisel juhul polegi eesmärgiks sõda lõpetada. Lisaks on USA senaator Lindsey Graham öelnud avalikult, et USA hoolib Ukrainas peamiselt maavaradest.

Samamasuguse “tõe” paljastas ka Euroopa Komisjoni asepresident Josep Borrell, kes ütles, et “me ei saa lasta Venemaal võita, mitte sellepärast, et me armastame Ukraina rahvast ja mitte sellepärast, et me hoolime Ukraina vabadusest, vaid sellepärast, et selles piirkonnas on sellise globaalse mängija nagu USA huvid, mida meil on kohustus kaitsta”.

 

Erakonnad ei toimi

Kuna kõik suuremad erakonnad on koroonapettusega seotud, siis loomulikult ei ole nad huvitatud koroonaterroriste vastutusele võtma. Seega, senikaua kuni rahvas valib ükskõik millise poliitiku ükskõik millises erakonnas – senikaua läheb süsteem täpselt sama rada pidi edasi. Kokkuvõttes tähendab see seda, et parteiline riigisüsteem on oma aja ära elanud.

Meil on vaja panna kokku meie riigi kõige helgemad pead. Olen varem teinud ettepaneku moodustamaks n-ö meritokraatlik ja kuulikindel süsteem, mis koondaks tõeliselt edukaid, julgeid ning hakkajaid kodanikke.

 

Lugupidamisega

Hando Tõnumaa: olen äärmiselt motiveeritud tooma kõik koroonaterroristid vastutusele

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt